Топографо-геодезичні роботи

Землевпорядні роботи

Виготовлення витягів, копій документів

Еспертна оцінка земельних ділянок

Технічна документація із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

Технічна документація щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) – це одна з видів документації із землеустрою, основною метою якої є визначення на місцевості меж земельної ділянки.

Технічна документація щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки обов’язково складається у наступних випадках:

  • присвоєння кадастрового номеру земельній ділянці щодо якої не зареєстровано право власності, але на якій побудовані будівлі, право власності на які зареєстровано згідно чинного законодавства;
  • для внесення до Державного земельного кадастру даних про ділянки, право власності на які виникло раніше, але які не мають кадастрових номерів;
  • у випадках наявності кадастрового номеру на ділянку, але за відсутності даних про неї у Державному земельному кадастрі;
  • для виправлення технічних даних, помилок щодо невірно визначених меж.

Послуга включає наступні етапи:

  1. Укладання договору на виготовлення технічної документації.
  2. Збір та аналіз вихідних даних, підбір планово-картографічних матеріалів; замовлення витягу з бази даних міського земельного кадастру/містобудівного кадастру.
  3. Топографо-геодезичні роботи з метою складання плану земельної ділянки.
  4. Камеральні роботи зі складання та оформлення технічної документації, які включать складання кадастрового плану земельної ділянки, проведення процедури встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та закріплення їх межовими знаками, складання акту приймання-передачі межових знаків на зберігання.
  5. Формування електронного документу (у форматі XML), електронного файлу (у форматі in4) для внесення відомостей (змін до них) до Державного та міського земельних кадастрів.

В результаті замовник отримає технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в паперовій формі та у формі електронного документу (у форматі PDF і XML) на CD-диску для внесення відомостей (змін до них) до Державного земельного кадастру. Також встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та закріплення їх межовими знаками.

Перелік документів, які повинен надати замовник для замовлення послуги:

  • Копії документів, що посвідчують право користування земельною ділянкою або право власності.
  • Копії правовстановлюючих документів на об’єкти нерухомого майна, які розташовані на земельній ділянці та копії матеріалів технічної інвентаризації об’єктів нерухомого майна.
  • Витяг з містобудівного кадастру (при наявності).
  • Витяг з Державного земельного кадастру (при наявності).
  • Актуалізований топоплан масштабу 1:500 (при наявності).
  • Довіреність на представництво інтересів замовника (у разі якщо заява подається представником) та паспорт представника.
  • Заява на укладання договору для фізичних чи юридичних осіб.

Отримати консультацію та рекомендації фахівців Ви можете за телефоном: +38 (044) 202-79-61.