Топографо-геодезичні роботи

Землевпорядні роботи

Виготовлення витягів, копій документів

Еспертна оцінка земельних ділянок

Актуалізація (оновлення) топографічних планів масштабу 1:500

Топографічний план – це важливий документ, без якого сьогодні складно уявити будівництво, проектні роботи на земельній ділянці, виконання ландшафтних робіт тощо. Складений за результатами топографічної зйомки, план місцевості відображає ситуацію та рельєф з їх технічними та метричними характеристиками.

Згідно з Державними будівельними нормами, топографічні плани масштабу 1:500 чинні протягом одного року з дати їх створення. Протягом цього часу ви можете спиратися на них при проведенні проектування, будівництва чи реконструкції, складання генеральних планів та будь-яких операцій з землею. По закінченню терміну чинності необхідно актуалізувати (оновити) топографічний план.

Фактично, ви отримаєте новий топографічний план в паперовому та електронному вигляді.

Необхідні документи для замовлення актуалізації (оновлення) топографічного плану для проведення будь-яких операцій з земельною ділянкою:

  1. Нотаріально посвідчена копія витягу з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності на земельну ділянку. *
  2. Витяг з державного земельного кадастру. *
  3. Нотаріально посвідчені копії документів щодо правового статусу об’єктів нерухомого майна (житлового будинку та інших будівель, споруд), які розташовані на земельній ділянці.
  4. Копія документа, що посвідчує особу.
  5. Копія ідентифікаційного коду.
  6. Довіреність на представництво інтересів замовника (у разі якщо заява подається представником) та паспорт представника.
  7. Заява на укладання договору для фізичних чи юридичних осіб.

* У разі надання документів вказаних в пунктах 1,2,
документи вказані в пункті 3 не подаються або навпаки.

Вартість виконання послуг по актуалізації (оновленню) топографічних планів визначається індивідуально, так як і вартість топографічної зйомки, але з урахуванням понижуючого коефіцієнта (якщо кількість змін не перевищує 30%).
Визначити орієнтовну вартість послуг по актуалізації топографічних планів масштабу 1:500

Отримати консультацію та рекомендації фахівців Ви можете за телефоном: +38 (044) 202-79-61.