Топографо-геодезичні роботи

Землевпорядні роботи

Виготовлення витягів, копій документів

Еспертна оцінка земельних ділянок

Кадастрова зйомка

Кадастрова зйомка – це комплекс робіт, спрямованих на визначення та відновлення меж земельної ділянки. Дані кадастрової зйомки є основою для розробки землевпорядної документації, будь-то межування, кадастровий облік, зміна цільового призначення землі чи проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Кадастрова зйомка виконується для:

  • геодезичного встановлення меж земельних ділянок;
  • узгодження меж ділянок землі з сусідніми землекористувачами та землевласниками;
  • відновлення меж земельної ділянки на місцевості;
  • встановлення меж частин земельної ділянки, які містять обтяження та обмеження щодо використання землі;
  • виготовлення кадастрового плану.

В ході кадастрової зйомки визначаються координати поворотних точок земельної ділянки у державній системі координат, номери поворотних точок, загальна площа земельної ділянки, контури та площа обтяжень та обмежень щодо використання ділянки, сусідні землеволодіння (землекористування). Комплекс робіт передбачає формування обмінного файлу кадастрової інформації (*.xml) та внесення його в електронну базу даних.

В результаті проведених робіт замовник отримає технічну документацію із землеустрою та цифровий обмінний XML-файл ділянки, оформлені згідно з Інструкцією з топографічного знімання у масштабах 1:5000, 1:2000, 1:1000, 1:500 (ГКНТА-2.04-02-98), затвердженою Наказом Головного управління геодезії, картографії та кадастру при КМУ від 09.04.98 № 56.

Перелік документів, необхідних для замовлення кадастрової зйомки:

  • копія правовстановлюючого документа на земельну ділянку (свідоцтво про реєстрацію права власності, витяг з державного реєстру прав на нерухоме майно);
  • копія документа, що посвідчує особу та копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номера (для фізичних осіб);
  • копія витягу з Єдиного державного реєстру (для юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців) або копія свідоцтва про реєстрацію (для юридичних осіб).
Визначити орієнтовну вартість кадастрової зйомки

Отримати консультацію та рекомендації фахівців Ви можете за телефоном: +38 (044) 202-79-61.